VIP оферти РЕКЛАМИРАЙ ИМОТ ТУК !

Правила

Публикуването на обяви в порталът за имоти Imoti.EU е безплатно, и в реално време.

Моля, публикувайте обявите на български език.

Моля, не публикувайте една и съща обява по няколко пъти в една и съща или в различни категории! Такива обяви, ще бъдат изтривани, без уведомяване на подателя им! При повторно нарушение, профила на потребителя ще бъде закрит! Ако желаете да публикувате сходни обяви, моля направете първо промени по текста на заглавието и подробното описание на обявата, преди да я публикувате!

ПУБЛИКУВАНЕ НА ОБЯВА: Натиснете бутона "ДОБАВИ ОБЯВА". Изберете категорията и въведете данните за обявата. Публикувана обява може да бъде редактирана или изтривана след публикуването й. Ако желаете да редактирате обява, моля, влезте в своя профил като кликнете на връзката "МОИТЕ ОБЯВИ".

ЗАБРАНЕНО е публикуването на обяви с нецензурно и обидно съдържание. Забранено е публикуването на обяви с импулсни телефони без това изрично да е уточнено в обявата. Не публикувайте повторно еднакви обяви в един ден в една категория. Не публикувайте обяви в категории неотговарящи на съдържанието на обявата. Такива обяви ще бъдат изтривани. Ако видите такава обява, която ние не сме забелязали, моля уведомете ни като кликнете на връзката КОНТАКТ, намираща се в долната лява част на сайта. Благодарим Ви предварително за съдействието.

Екипът на Imoti.EU не носи отговорност за обявите публикувани в сайта.

Imoti.EU не дава гаранции за информацията на уебсайта/домейна Imoti.EU включително гаранции за точност, рентабилност или актуалност. Imoti.EU не гарантира непрекъснат достъп до сайта. При никакви условия ползващите сайта, собствениците на обявите или трети страни, нямат право да предявяват искове или претенции към Imoti.EU. Imoti.EU не поема отговорност за пропуснати ползи и/или нанесени вреди в следствие употребата на сайта.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Информацията в сайта е публично достояние, така че съществува възможност недобросъвестни потребители да се възползуват от нея.

Моля, запознайте се и с нашите Условия за Ползване

© 2022 imoti.eu. Всички права запазени
Отговорност за съдържанието на публикуваните обяви носят единствено техните автори!